Transformam el món des de les aules: Caixa d'eines per personal docent i alumnat

This language version doesn't exist

Objectius de desenvolupament sostenible

This language version doesn't exist

L’Agenda 2030, concretada en els 17 Objectius de desenvolupament sostenible, esdevé un poderós marc per interrelacionar els grans reptes i problemàtiques de la nostra era. Ens interpel·la a tots per cercar solucions col·lectives i innovadores.

Un dels sectors contemplats com a estratègics és l’acadèmic. La Facultat d’Educació representa un importantíssim node de multiplicació, ja que és allà on es formen els futurs professors i professores, mestres i pedagogs i pedagogues que formaran, al seu torn, la societat del demà.

Per animar-vos a introduir els ODS a la vostra pràctica docent i pedagògica posam a la disposició de docents i alumnat de la Facultat d’Educació aquesta recopilació de materials didàctics seleccionats, que anirem actualitzant periòdicament. Amb ells, organitzats per temàtiques de l’Agenda 2030 i per nivell educatiu, podreu contribuir a transformar el nostre món, des de les aules de la Facultat i de les escoles i espais formatius a on us desenvolupareu professionalment.

Podeu anar directament a cada secció clicant a sobre un dels enllaços següents o be començar a escriure al cercador i els resultats es filtraran:

Gènere